Andrei este un baietel deosebit in varsta de 4 anisori, care inca de la  nastere  a fost  diagnosticat cu : HIPOSPADIAS PENIAN — MICROPENIS . La 2 luni a fost nevoie sa facem investigatii medicale amanuntite ,cum  ar fi:cistografie,ecografii abdominale,orografie stabilindu-se  tratamentul corespunzator bolii de fond  . La 4 luni in urma altei ecografii abdominale, medicii ne- au confirmat  ca  pe langa diagnosticele  depistate la nastere are si REFLUX VEZICO  URETERAL de gradul IV-V  si DUPLICATIE PIELO-URETERALA BILATERALA mai  exact (4 rinichi si 4 uretere ); La 9 luni  a fost diagnosticat cu  BRONSIOLITA CRONICA, datorita complicatiilor si bolior de fond racind  foarte des,iar dupa episoadele repetate de aceasta forma, s a stabilit  diagnosticul si de ASTM BRONSIC ..Cu timpul au aparut tot mai des  ,,blocajele urinare”” si infectiile urinare,iar la 11 luni medicii au  decis sa faca prima interventie chirurgicala .Ca prima interventie  chirurgicala sa decurga in limite normale  a fost necesara injectarea  cu  PREGNIL. Dupa aceasta  interventie aceste probleme au continuat  datorita faptului ca  baietelul facea ,,stenoze repetate ”” neputand sa urineze , fiind  necesara folosirea sondei ca el sa poata urina.

In anul 2010 s a hotarat a doua interventie chirurgicala ,dar in  momentul anesteziei din cauza altor complicatii , baietelul a avut o  reactie adversa in timpul anesteziei ,fapt care a impiedicat ca  interventia sa decurga in limite normale.In acelasi timp a avut loc si  injectarea cu o substanta pentru REFLUXUL VEZICO URETERAL. Dupa a doua  interventie au aparut din nou stenozele (blocajele urinare) si  infectiile urinare fiind necesara ca si dupa prima interventie sa fie  necesara sondita , schimbandu se ori de cate ori este nevoie la  medicul  chirurg curant la  Bucuresti.Punerea sonditei de fiecare data se fixeaza fara anestezie ,,  pe viu”” si se  intervine cu instrumente  medicale  dilatand  si  desfundand  canalul  pentru a putea urina Pe langa aceasta situatie deosebit de, delicata baietelul a avut mai  multe episoade si crize de astm,insuficienta respiratorie, pleumonie  asmatiforma ,cu multiple internari.Dupa 9 luni de la a II a operatie ,i a aparut o ,,Fistula”” asta  insemnand al 2 lea orificiu la organ (penis) fiind necesara a III a  interventie chirurgicala. Problemele au continuat  fiind nevoie din nou de sonde si tratamente pentru infectiile urinare  repetate ,plus ameliorarea celorlalte complicatii dobandite in decursul  timpului. Cea  de a treia interventie chirurgicala a fost in anul 2012, problemele   continuad si de aceasta data ,iar in urma efectuarii altor cistografii  a  reaparut din nou REFLUXUL VEZICO URETERAL,dupa care a fost necesara si a  IV a interventie de acest fel chirurgicala care a fost efectuata pe  data de 6 Februarie 2013.Si de aceasta data a fost necesara injectarea  cu VURDEX  pentru REFLUXUL VEZICO URETERAL.De cand s a facut cea de a  patra interventie si pana in prezent rezultatele acesteia au fost  negative iar baietelul depinde in continuare de sondite .Ca un exemlu ne  a fost adus la cunostinta ca aceste sondite nu sunt recomandate sa fie  tinute pe canal mai mult de zece zile.Dupa ce i s a scos sondita la  cateva zile copilul a facut stenoza ,necesitand alta sonda.

Desii au fost patru interventii chirurgicale penisul baietelului arata  foarte rau din punct de vedere functional cat si estetic ,sondarea  facandu se des, in Bucuresti la medicul curant.In momentul de fata desii  sunt trei luni de la operatie copilasul are ,,Fistula ”” din nou ceeace  inseamna ca v a  mai fi nevoie  de cel putin o  interventie  chirurgicala.Situatia baietelului meu este deosebit de delicata el  neputand merge la gradinita tot timpul ca el sa poata socializa, ni s a  recomandat sa vina  acasa Logo Psihopedagogul pentru diverse activitati  de varsta lui.

Neavand alta solutie de vindecare a bolii, am hotarat ca urmatoarea  interventie chirurgicala, sa fie facuta intr o Clinica de Specialitate  din strainatate ,unde am si luat contact cu Dl. Profesor  Doctor de la  Clinica respectiva din Belgrad avand programarea pe 15 august anul  acesta .Trimitand documentele medicale si fotografii cu penisul  copilului Dl. Profesor ne-a specificat ca va fi nevoie de doua  interventii chirurgicale .Pentru aceasta avem nevoie de o suma de bani  cuprinsa intre 6000 si 10000 euro pentru ambele interventii  chirurgicale  .Noi parintii suntem foarte disperati si va rugam din toata inima sa ne  ajutati sa dam o sansa baiatului la o viata normala .

Va multumim din tot sufletul si toata inima ,Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplatesca cu multa ,multa sanatate.

Cu multa consideratie,

Fam :CHELBOIU

0726594734  ( Chelboiu Predoiu Elena Cristina – mama copilului)

RON : RO11 BRMA 0999100058503412

EURO: RO11 BRMA 0999100058503509

USD -  RO 11 BRMA 0999100058503606

andrei   andrei2     andrei1

 

7 răspunsuri  la “Sansa la o viata normala pentru Andrei”

 1. corina dedu spune:

  Buna Andrei,suntem alaturi de tine si o sa reusesti pt ca esti un baiat minunat si pt ca ai doi parinti minunati!Cristina si Ionut nu va dati batuti luptati in continuare pt Andrei!Va pupam si sa ne vedem cu bine!

 2. Roxana spune:

  Dragul meu Andrei,

  Nu te-am mai vazut de mult timp si nu stiam ca te-ai facut asa mare si frumos!Esti un scump!Ti-am citit “povestea”si chiar daca o stiam…,m-a impresionat din nou si vreau sa stii ca te iubim mult si suntem alaturi de tine!

  Mi se pare nedrept ca un sufletel asa mic si dragalas sa treaca prin atatea greutati!Bunul Dumnezeu o sa te ajute sa invingi toate obstacolele astea si sa razbesti cu bine prin viata!

  Ii apreciez enorm pe parintii tai,care lupta din toate puterile sa-ti fie tie bine!

  Va pup pe toti si suntem alaturi de voi!

  Capul sus si MULTA SANATATE!!!

  • ionut chelboiu spune:

   multumim inca odata pentru ajutor Andrei este bine avem o luna si jumatate de la operatie.multa sanatate si fericire

 3. Valentina spune:

  M-a impresionat mesajul d-voastra! Sa va ajute Dumnezeu!Va fac o donatie de 400 de lei in contul lei indicat!Voi transmite acest mesaj si la alti cumoscuti!

 4. lizica spune:

  Dragii mei,suntem alaturi de voi,cu Dumnezeu inainte,andreutu va fi sanatos. Va iubim si va dorim realizari,si tot binele din lume. Sa auzim de bine. Fiti tari si increzatori in Dumnezeu ,se va rezolva si vom sarbatori. Va imbratisam,asteptam cele mai bune vesti.

Lasă un mesaj